Met wie werken we samen?

In 2014 hebben we een nieuw merk ELEGA by Dana M opgericht, ontstaan ​​uit een samenwerking met actrice Dana Morávková. We hebben haar voor het eerst benaderd vanwege haar grote interesse in handtassen om het gezicht te worden van onze nieuwe collectie. Al snel werd echter duidelijk dat dit nog maar het begin van onze  samenwerking zou worden. De actrice koopt niet alleen graag luxe handtassen, maar is ook goed in mode en heeft een goed overzicht van handtassen. Dana stelde voor om samen een compleet nieuwe collectie te creëren, niet alleen op basis van onze ervaring, maar ook op haar ideeën en aandacht voor detail. Zo ontstond het merk ELEGA by Dana M, waaronder we elk half jaar nieuwe collecties presenteren.

We werken samen met toonaangevende Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, waaronder kleermakersateliers. Voor luxe collecties werken we samen met het traditionele Tsjechische glasbedrijf PRECIOSA

Een voorwoord van eigenaar Eva Šedinová

"Onze slogan is 'Handtassen zijn onze passie'. We maken ze echt met ons hart. Veel van onze medewerkers werken hun hele leven bij ons en handtassen zijn hun levenswerk geworden. Het is hetzelfde met mij en mijn familie. We bezoeken beurzen, onderhandelen met materiaalleveranciers en handtassenverkopers om het beste leer voor onze klanten te krijgen, kennen de laatste Europese trends en weten wat onze klanten, of liever onze klanten, willen. Het is hard werken, maar wel heel mooi." De eigenaresse runt het bedrijf sinds de privatisering en dankzij het feit dat ze zelf is afgestudeerd in handtassenproductie, hebben we de beste professionele begeleiding . Samen met haar gezin houdt zij toezicht op de productie en werking van het hele bedrijf.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij respecteren je privacy en we vinden het belangrijk dat je precies weet

welke zeggenschap je hebt over je informatie op de www.elega.nl site.

Wij hebben ons privacybeleid met ingang van 21 mei 2021 bijgewerkt.  

                                                                            Meer over cookies